Savez studenata Fizičkog fakulteta

Studentski trg 12, Beograd

Savez studenata Fizičkog fakulteta

Primatijada 2019

Primatijada predstavlja naučno-sportski skup studenata svih prirodno-matematičkih fakulteta iz celog regiona (Srbija, Crna Gora, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Republika Srpska i Hrvatska).

Ovakav međunarodni skup je izuzetna prilika za sticanje novih prijateljstava, jačanje sportskog duha i demonstraciju znanja putem naučnih radova. Događaj se organizuje svake godine, početkom maja, a mesto dešavanja se razlikuje od godine do godine.

Na svakoj Primatijadi studenti Fizičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu zauzmu bar jedno od prva tri mesta u izlaganju naučnih radova, a svake godine sportski timovi postignu zapažene rezultate.

Primatijada 2019. se održava u Zlatnim Pjascima (Bugarska) u periodu od 30.04. do 05.05.2019. godine u hotelu "Gladiola Star". Dnevni program podrazumeva sportska takmičenja, izlaganje naučnih radova i dnevne žurke, dok je noćni program rezervisan za odličan provod u diskoteci.

Pravilnike za pisanje naučnih radova i za sportska takmičenja možete pronaći na zvaničnoj web stranici primatijada.rs a više informacija o događaju i utiscima drugih učesnika na zvaničnoj Facebook stranici ili grupi.

CENA PUNOG PANSIONA sa prevozom (5 noćenja sa doručkom, ručkom i večerom, na bazi švedskog stola) iznosi 155€. (za članove sportskih ekipa i studente sa naučnim radovima obezbeđen je popust od strane Fizičkog fakulteta)

Dosadašnja praksa je bila da organizatori "Primatijade" izlaze u susret studentima tako što im omogućavaju da dele pansion sa kolegom/koleginicom i time smanje cenu učešća. Ove godine se politika hotela promenila i nije moguće deliti pun pansion na pola. Predlog menadžmenta je da maksimum 3 studenta dele 2 puna pansiona (2 kreveta) ili 4 studenata dele 3 puna pansiona (3 kreveta). Cena takvog aranžmana sa prevozom iznosi 120€,odnosno 130€. Više informacija o tome možete dobiti od koordinatora, na dole navedeni broj telefona.

Na Primatijadu možete povesti prijatelje, rođake, bližu i dalju rodbinu, kolege sa drugih fakulteta i sve ostale koji žele da osete draž sportsko-naučnog takmičenja, odmora i provoda u jednom. Odgovore na sva pitanja i bliže informacije možete dobiti putem kontakt telefona:

- 065/51 03 371 (Nikola)

Do početka Primatijade je ostalo još:

galery

Slike sa prethodnih Primatijada

Pogledaj